Carøe Kiropraktik er en helhedsorienteret praksis for hele familien, hvor vi er specialister i at behandle led-, muskel- og rygsygdomme. Vi forpligter os selv til løbende at opdatere vores faglige viden, ligesom vi konstant følger med i den seneste forskning inden for kiropraktik. Kom trygt til os, hvis du har problemer med f.eks. slidgigt, sportsskader, ondt i ryg eller nakke. Vi kan gøre en forskel.


Kiropraktor Ole Carøe (D.C.)

Uddannet på Palmer College Of Chiropractic i Davenport, Iowa, USA 1978. Åbner Carøe Kiropraktik I Holte Midtpunkt 1979

Ole Carøe har gennem mere end 40 år som kiropraktor gennemført flere end 200 efteruddannelses kurser i ind- og udland, bl.a. omhandlende behandling af sportsskader, hovedpiner og spædbørn, samt laserterapi og behandling af vore senior borgere med f.eks. slidgigt.

Ole Carøe har været kiropraktor for mange forskellige sportsudøvere bl.a. et af Danmarks bedste håndbold hold, håndboldlandsholdet og Rungsted Golf Klubs Damehold. Top herre- og damegolfere, dansere, fodboldspillere, badminton og tennisspillere har også været omkring Carøe Kiropraktik.

Tidligere formand for kiropraktorerne i Københavns Amt og har siddet i samarbejds-udvalget med amtet, indtil dette overgik til regionerne. Har været aktiv i Dansk Kiropraktor Forening og været medstifter af Idrætsudvalget i DKF.

 

Massør Carsten Olsen

Carsten Olsen er uddannet massør i 1994. Han har siden da arbejdet både deltid og fuldtid som massør. Carsten har bl.a. arbejdet som massør på flere forskellige profesionelle cykelhold. Siden 2006 har han været tilknyttet kiropraktisk klinik i Rødovre og 2011 kiropraktisk klinik i Ishøj. Carsten har derfor stor erfaring indenfor forskellige former for massage.


Sekretærer

JannieTraudiLisbeth