Carøe kiropraktik har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Hvilket betyder, at alle vores patienter modtager økonomisk tilskud. Man skal ikke have henvisning fra læge for at modtage dette tilskud.

Se samtlige honorarer og tilskudsordninger

Se samtlige honorarer og tilskudsordninger her

Tilskud fra ”danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen "danmark" får tilskud til behandling hos kiropraktor. Gældende takster for kiropraktorhjælp kan findes på nedenstående hjemmeside.www.sygeforsikringendanmark.dk Klinikken kan sende dine regninger elektronisk til Sygeforsikring danmark.

Tjek om du har en forsikringsordning

De fleste sundhedsforsikringer samt fritids- og ulykkeforsikringer dækker udgifter til behandling. Nogle er tidsbegrænset og andre betaler et bestemt antal konsultationer årligt. Kontakt dit forsikringsselskab for yderligere oplysninger.

Virksomhedsordning

Kiropraktisk behandling indgår ofte i de tilbud, virksomheder yder deres ansatte.

I finansloven 2012 blev det vedtaget, at indbetalinger til behandlingsforsikringer ikke længere er skattefrie. Det er dog muligt at opnå delvis skattefritagelse på en arbejdsgiverbetalt behandlingsforsikring, hvis man opfylder visse betingelser.

Læs mere her

Særligt tilskud til pensionister med helbredskort

(Tidligere medicinkort) Pensionister med et helbredskort kan modtage et særligt tilskud fra kommunen på 85 % af udgifterne til behandlingen. Kontakt eventuelt kommunen for yderligere information.