Kom trygt til kiropraktor


Kære alle
Så nærmer der sig endnu en jul. For mange sikkert en jul, der ikke vil ligne dem, de tidligere har oplevet. Den frihed, vi tidligere blot har taget for givet, har så sandelig ændret sig i kølvandet på Covid-19.

Én ting er dog ved det gamle, og det er at Carøe Kiropraktik stadig er åben for dit besøg. Det kan du læse om i indlægget herunder. Vi har haft åbent i hele Covid-19 perioden, omend i begrænset omfang til akutte behandlinger i det tidlige udbrud. Efter Sundhedsstyrelsen gav tilladelse til fuldt åbent i foråret, har vi haft mange patienter, som har fået glæde af den behandling vi tilbyder. Med stor hensyntagen til de sikkerhedsregler Covid-19 nu engang har medført. Og vi lover at vi passer godt på dig – og os selv – når du kommer besøg.


Åbningstider i julen

  • Fredag den 18.12. fra 7 - 11  
  • Mandag 21.12 fra 7 - 11 og igen fra 14 - 17
  • Tirsdag 22.12 fra 7 til 11
  • Onsdag den 23.12  fra 7 til 11 og igen fra 14 - 17 
  • Mandag den 28.12. fra 7 til 11 og igen fra 14 - 17
  • Tirsdag den 29.12 fra 7 til 11
  • Onsdag den 30.12 fra 7 til 11 og igen fra 14 til 17
  • Torsdag den 31.12 fra 7 til 11. 

Du kan også finde opdateret information ved at følge Carøe kiropraktik på Facebook
Lær om kiropraktik på video
Vil du gerne vide mere om kiropraktik og alle de behandlinger vi her på klinikken kan tilbyde, så kan du se en masse videoer på vores hjemmeside. Det er meget informative og godt forklarede videoer – alle produceret af de New Zealandske forskere i Heidi Haavik gruppen.

Oprindeligt var videoerne på engelsk, men nu har de efter manges opfordringer fået oversat en hel del af dem til dansk. Du kan se videoerne her. De er ganske hyggelige og man får en rigtig god viden og indsigt i alle de fordele, der nu engang er med kiropraktik. Så nyd dem – og har du spørgsmål til en specifik behandling, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på 4542 2522.


SE VIDEOLISTEN HER
2021

Et nyt år ligger også lige om hjørnet. Vi må krydse fingre for, at det bringer en ende på alle de udfordringer 2020 bragte med sig. En vaccine vil formentligt være inden for rækkevidde og dermed snart en mulighed for at få vores kære frihed retur. Det håber jeg for dig og dine kære i det nye år.

Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.


Kærlig hilsen

Ole CarøeKiropraktorerne holder åbent – også under den aktuelle nedlukning
Der er nye skærpede restriktioner for Covid-19 i mange af landets kommuner. Men det betyder ikke, at du skal droppe dit besøg hos kiropraktoren, hvis du har ondt i ryggen eller på anden måde er plaget af smerter i muskler og led.

Kiropraktorer er del af sundhedsvæsenet og skal varetage det, der hedder kritiske funktioner. Kritisk er ikke det samme som akut eller livstruende, men er blandt andet undersøgelse, diagnostik eller behandling, der er nødvendig for i betydelig grad at styrke, opretholde eller forhindre forværring af en persons sundhed, funktionsniveau, livskvalitet eller arbejdsevne.

Kilde: Dansk Kiropraktorforeninghttp://www.kiropraktorguide.dk/