Tiden går hurtigt i godt selskab, som man siger - og hos Kiropraktisk klinik i Holte har vi haft rigtig mange glade og tilfredse patienter på besøg i årets løb.

Nu går året så på hæld, som det sig hør og bør her i december. Det er blevet tid til at se fremad og forberede os på det nye år. Og hvad er bedre end et par friske øjne til at se nye muligheder. Det skulle da lige være to par friske øjne…

Fra 1. januar 2022 vil to nye dygtige kiropraktorer nemlig slutte sig til teamet her i Holte Midtpunkt. Sander Due Shafer og Lasse Salling Baundal er begge uddannede i klinisk biomekanik fra Syddansk Universitet i Odense på Institut for Idræt og Klinisk Biomekanik, dimitteret henholdsvis 2017 og 2018.
De kommer begge fra en større kiropraktorklinik i København, hvor de har arbejdet med samtlige former for biomekaniske behandlinger inden for alle aldersgrupper. Sander har især fokus på spæd- og småbørn, mens Lasse har idrætsskader som sit interesseområde.

Dermed har Kiropraktisk Klinik i Holte fået tilført yderligere to superprofessionelle kiropraktorer, som kan varetage alle de behandlinger, vores patienter i Rudersdal måtte have behov for.

Kiropraktor Ole Carøe vil naturligvis fortsat være en del af teamet, men planen er, at Ole langsomt trapper ned i takt med at Sander og Lasse overtager flere opgaver på klinikken. Ole vil som minimum være på klinikken mandag eftermiddag og torsdag formiddag.

Hele teamet glæder sig meget til at møde jer alle i det nye år.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et rigtigt godt nytår.
Lauritz, Lisbeth, Jannie, Lasse, Sander og Ole

Klinikken er åben i hele december, inklusiv ugen mellem jul og nytår.